ponedjeljak, 28. rujna 2015.

Zagor protiv vampira


JOS JEDNA KOMPLETNA ZAGOROVA PRICA U KOLORU
Kada je početkom 80-ih u “zlatnoj strip seriji” objavljen susret Zagora sa vampirom, mnogima je bilo jasno da postoji neki predhodni događaj / epizoda, koji se logički nadovezuje na tu epizodu. Svi likovi već su se odprije znali i imali nerasčišćene račune…
Sada je taj propust ispravljen konačno imamo početak Zagorove borbe sa jednim od svojih najvećih neprijatelja Baronom Belom Rakosijem. Nakon čitanja ove epizode dojam je kako se radi o odličniom početku sa nešto slabijim krajem same priče. Epizoda se proteže na 200-tinjak stranica na kojima tempo priče nije ujednačen. Tako u prvom nastavku imamo fini uvod i putovanje karavane, u sljedećem nastavku imamo boravak naših prijatelja u kući Bele Rakosija, da bi finale bilo pokriveno na 20-ak stranica što daje dojam zbrzanosti i nedostatka ideje da se razvije u nešto više.
Guido Nolitta je izvrsno napravio jezivu atmosferu, koja je potrebna za priču vampirske tematike, odlično balansirajuči sa dodavanjem humora, za koji je i ovaj put zadužen Chico. Nekoliko puta se zaista čovjke može nasmijati od srca i zapamtiti pojedine gegove na duže vrijeme!
Priča koja se čekala godinam djelomično je opravdala svoju vrijednost. Kako se radi o velikom Zagorovom protivniku Baronu Rakosijem, odličnom crtežu Gallieno Ferrija i nikada prije objavljenoj epizodi kod nas, zaslužuje visoku ocjenu. No što se tiće same priče ona bi trebala biti ocjenjena samo kao tek solidna…”

Kliknite na strip da bi ga čitali u punom ekranu.


Nema komentara:

Objavi komentar

https://stripovi-com.blogspot.com/p/texs-wilerpreuzimanje2.html?m=1

Patrikovi romani

Patrikovi romani
Preuzimanje i čitanje stripova online free....

Popular Posts

Arhiva bloga

Unordered List

Featured Post

Ninđa stripovi online